Tumšzaļie kabaču salāti “Gardums”- Mans vīrs tos sauc par labākajiem kabaču salātiem, bet es – par visvienkāršākajiem

 Šodien gatavoju ļoti vienkāršus, veiksmīgus kabaču salātus. Starp citu, ir diezgan grūti nojaust, ka sastāvā ietilpst kabači, kādas tikai versijas man nesauca.

Kabači ir zemas kaloritātes dārzeņi, kas ir lieliski piemēroti tiem, kas vēlas uzturēt veselīgu svaru. Šķiedrvielas veicina gremošanu  un ilgstošāk nodrošina sāta sajūtu. Kabači ir labs vitamīnu A, C un K, kā arī kālija un magnija avots.

Kabaču svaiga un viegla garša lieliski sader ar dažādām salātu sastāvdaļām, padarot tos par ideālu pamatni daudzveidīgiem salātiem.

 

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās! 

 

Pagatavošanas metode:

Nomizojiet kabačus, sarīvējiet tos ar korejiešu burkānu rīvētāju vai sagrieziet plānās šķēlītēs ar parasto dārzeņu mizotāju.

Ko iesākt ar skābiem āboliem: recepte, kā pagatavot gardu ievārījumu – želeju ziemai

Sagrieziet šķēles plānās sloksnēs.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment